VVS i Søborg? Find din installatør online

Når der skal trækkes rør i din bolig – for eksempel i forbindelse med anlæggelse af et nyt afløb eller et dræn til en vaskemaskine eller en opvaskemaskine – skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Her er nemlig tale om arbejde du ikke selv må udføre.

Få professionel hjælp til VVS i Søborg

Er du bosiddende i Gladsaxe, Søborg eller i et af de nærliggende områder i Storkøbenhavn kan du få assistance til løsning af VVS opgaver hos G. Strømann VVS.

Det veletablerede VVS service firma G. Strømann VVS har mere end 120 år på bagen inden for installations branchen og har igennem fem generationer hjulpet glade og tilfredse kunder i hele københavns området. G. Strømann VVS kan hjælpe dig med alle typer VVS arbejde, lige fra utætte vandrør og stoppede faldstammer til installation af centralvarme og varmepumper.

Ingen opgave er for stor eller for lille som G. Strømann VVS som gerne træder til i forbindelse med større bygge projekter og entrepriser, lige som den kompetente virksomhed gerne hjælper privat kunder når der skal flyttes et afløb eller installeres en luft til luft varmepumpe.

De særdeles veluddannede og engagerede medarbejdere hos G. Strømann VVS holder løbende deres ekspertise ved lige gennem efteruddannelser og kurser således at de altid er a jour med de seneste nye metoder, materialer og teknikker. Dette er din garanti for at dit VVS arbejde udføres efter alle gældende forskrifter, er lovpligtigt udført og kan holde i mange år.

G. Strømann VVS er ligeledes medlem af installatørernes branche organisation TEKNIQ, som stiller garanti for det udførte arbejdes standard og kvalitet. Du er således 100% forsikret imod sjusket eller mangelfuldt udført VVS arbejde når du benytter G. Strømann VVS. Du kan læse mere om G. Strømann VVS og kontakte virksomheden for en uforpligtende snak om dit behov for VVS arbejde via hjemmesiden