VOGELS THIN 405

På fjernlager: 4-6 dages leveringstid

549,- DKK

Vogels THIN 405 slank fast vægophæng 26-55''Det ultratynde vægbeslag Vogels THIN 405 til LED/LCD/Plasma/OLED fladskærms-tv

Dit fladskærms-tv vil ligne et maleri med det ultratynde vægbeslag Vogels THIN 405 til LED/LCD/Plasma fladskærms-tv. Disse enkle og elegante vægbeslag til fladskærms-TV er næsten usynlige og specielt designet til montering af dit TV fladt mod væggen i stuen, hjemmebiografen eller soveværelset. De er utroligt flade med blot 0,6 tommer (1,5 cm) mellem tv-skærmen og væggen.

Vigtigste fordele:
- UltraThin: Monter dit tv så tæt på væggen som muligt
- Montér dit tv kun 1,5 cm fra væggen
- Montér dit beslag, så det er helt lige: vaterpas er inkluderet!
- Servicepositionen giver nem adgang til kabler

Tilfør stuen eller hjemmebiografen teaterstemning med et vægbeslag til LED/LCD/Plasma-fladskærme til dit tv. Disse vægbeslag til fladskærme tilfører dit soveværelse, køkken eller børneværelset det anstrøg af luksus, som alle ønsker sig. Servicepositionen giver dig nem adgang til kabler bag tv'et, når du har behov for det. Og installationen er legende let med de tydelige monteringsanvisninger. Med det indbyggede vaterpas eliminerer dette produkt også besværet med justering og genjustering. Dette sikrer, at dit LED/LCD/Plasma-tv altid hænger lige. THIN 405 er egnet til skærme i størrelsen 26 til 55 tommer (66 til 140 cm).

Forvandle dit TV til et stykke moderne kunst med et vægbeslag til fladskærme fra Vogels.

 

Min. skærmstørrelse:26 tommer
Maks. skærmstørrelse 55 tommer
Maks. skærmvægt:25 kg
Hulmønster:min. 100 x 100 mm/maks. 400 x 400 mm
Minimumsafstand til væggen:15 mm
Primær farve:Sort/aluminium
Fladt:Ja
Maks. Tv-dybde:150 mm