Vinduer bliver ofte benyttet af snigskytter

26 marts 2021 Anders Lundtang Hansen
Vinduer bliver ofte benyttet af snigskytter

Ved snigskytter mener vi ikke kun under krige, hvor man kan sætte sig ved en ødelagt rude og glo gennem for at holde med fjenden, der nærmer sig de murbrokker, der tidligere udgjorde en landsby, hvor man gemmer sig.

Det kan både være almindelige skytter, der er sådan et sted i jordhøjde, eller man kan have en snigskytte med en sniperriffel, der sidder mange etager oppe i en bygning, hvor man har et bedre udsyn og kan få øje på fjenden i god tid.

Så kan man kommunikere med fronten nede på jorden, hvad man kan se så højt oppe, men man er så også mere udsat for granater og kampvogne, da man ikke lige så let kan stikke.

Men selv i fredstid eller områder, hvor der ikke er decideret krig, så kan snigskytter godt finde på at udnytte disse poster til at få ram på specifikke mål.

Selvfølgelig er der dem, bare skyder i vanvid omkring sig, men som regel er det udvalgte mål, man er blevet bedt om at dræbe, eller man selv har fået den idé om, at det er godt at aflive vedkommende.

Man afsøger altid områder med vinduer

Så når du kan se parader på TV, hvor der er prominente skikkelser iblandt, eller man har en vigtig person, der lander med fly og skal med kortege gennem et område, så kan du være helt sikker på, at man har afsøgt området forud og undervejs, så man kender området – specielt med vinduesudsigt.

For det er ofte sådan nogle steder, at en snigskytte kunne finde på at gemme sig og ramme sit mål på lang afstand.

Man ser den slags i film også, men det er ikke grebet ud af den fri fantasi: Sådan er det sket før.

Angående vinduer i noget lettere søgt i sammenhæng derved:

Søg efter døre med vinduer i og andet hos Klarwindows.

Flere Nyheder