Stream dig til mange timers god underholdning

Hav din underholdning lige ved hånden

De tider hvor du sad og kedede dig i en bus på vej til skole, er heldigvis forbi. For i dag kan du med streaming sikre dig altid at have den allerbedste underholdning lige ved hånden. Med din smartphone kan du nemlig streame alle de tv-serier og film, du næsten kan ønske dig. Alle de store medier har nemlig for længst sørget for at udvikle den helt rette app, der betyder, at din smartphone kan vise streaming-indhold i lige så høj en kvalitet som dit fjernsyn. Derfor kræver det bare et par klik, så har du ændret din telefon til alletiders hjemmebiograf.

Stream dansk indhold

Herhjemme blev Netflix tilgængeligt i 2012. Siden er antallet af danske abonnenter bare røget i vejret. Helt fra starten har danskerne ikke haft helt så meget indhold som for eksempel amerikanerne. Men til gengæld har tjenesten så kunnet byde på danske serier som for eksempel Broen eller Rita eller en dansk film som Den skaldede Frisør. Selvom indholdet i Danmark altså er lidt mindre end andre steder, så er det stadig overvældende, hvor mange serier, film og dokumentarer du kan streame dig til på Netflix.

Fået store konkurrenter

Med Netflix’s indtog på det danske marked blev der alvor sat gang i en udvikling, hvor du altid har dine film og serier lige, når du ønsker det. Kioskerne der tjente penge på udlejning af film måtte til at finde sig en anden indtægtskilde. Og hos en stor telekommunikationsvirksomhed som TDC har man måtte sande, at de kunder, der ønsker at betale for dyre programpakker bliver færre og færre. Men Netflix har også fået konkurrenter, der gerne ser dig som abonnent. Størst er HBO Nordic, der med en serie som Games of Thrones virkelig har skabt en seersucces, som har kunnet tage seere fra Netflix. På techglad.dk kan du læse mere om de film og serier, du kan streame hos blandt andet Netflix, HBO Nordic eller Viaplay.