Sådan gør du det nemt at bruge håndsprit!

Håndsprit er blevet allemandseje under coronakrisen. Den er især blevet uundværlig, når man tager offentlig transport, handler i butikker eller bevæger sig andre steder, hvor der er mange mennesker til stede. Men hvordan gør du det egentlig nemmest for dine kunder at bruge håndspritten? Læs med her.

En håndspritdispenser gør hverdagen lettere

Det handler om at placere håndspritten, hvor den er let tilgængelige. Men også hvor man bemærker den. Hvis ikke man ser den på vej ind i butikken, glemmer man let at lede efter, hvor den står.

Men hvis den springer i øjnene, husker de fleste at bruge den. Derfor skal spritten placeres i en smart dispenser. Det gør den både synlig, men også nem at bruge. Da man let kan dosere en passende mængde sprit til hænderne.

Opdag et bredt udvalg af smarte dispensere til håndsprit

Haandspritdispensere.dk har et bredt sortiment, når det kommer til dispensere egnede til håndsprit. De forhandler både væghængte dispensere, men også dispensere på stativer. Det gør det nemt at placere håndspritten i øjenhøjde i en butiksindgang. Eller at hænge den på væggen på toilettet eller i køkkenet – enten på et kontor eller i en institution.

Deres håndspritdispensere med stativ er monteret med en lille opsamler under dunken med håndsprit. Dette gør, at der ikke spildes en hel masse sprit ned på gulvet. De fås også med doseringshåndtag, som kan presses ned mod en beholder med håndsprit. 

Firmaet fører også en smart bordholder til håndsprit. Den er ideel, hvis man f.eks. vil montere spritbeholdere på bordene i en kantine eller andre steder. Så man ikke behøver gå i køkkenet eller på WC for at afspritte hænderne. 

I deres udvalg finder du også en stående dispenser med en informationstavle. Denne er oplagt i disse tider, så man kan informere kunder eller medarbejdere om forskellige krav og gøre opmærksom på at bruge håndsprit.

Se hele deres udvalg her: https://haandspritdispensere.dk/