Re-emaljering af badekar: Pris? Find den online

Er du typen som elsker luksus og wellness, og er du i besiddelse af et badeværelse med eget badekar? Så har du den perfekte ramme omkring en hyggelig spa oplevelse inden for hjemmets fire trygge vægge.

Et badekar er perfekt hvis du ønsker at slappe af efter en stressende arbejdsdag. Når du ligger vægtløs i det varme vand, som måske endda er tilsat duftende urter, blødgørende salte og helsebringende olier glemmer du alt om dagens stress og jag. Du kan tillige dæmpe lyset, sætte blid musik på anlægget og måske endda anbringe flakkende stearinlys på badekarrets kant for den ultimative afslapning.

Men dette gælder selvfølgelig kun såfremt dit badekar er pænt og glat på indersiden. Er badekarrets emalje slidt og præget af ridser, skrammer og misfarvninger bør du faktisk afholde dig fra at bade deri. Et karbad i et slidt badekar kan nemlig være forbundet med en helbredsmæssig risiko. Bakterier, svamp og andre mikro organsimer trives fint i revner og sprækker og i de ru aflejringer af kalk og okker. Og da disse potentielt kan være sygdoms fremkaldende udsætter du altså dig selv for fare ved at tage et karbad i et slidt og grimet badekar.

Få dit flotte og skinnende badekar tilbage med en re-emaljering

Et slidt badekar er således ikke blot grimt at se på – det er også direkte uhygiejnisk. Men i stedet for at smide badekarret ud kan du med fordel få det restaureret. Restaurering af badekar foregår ved en procedure som kaldes for re-emaljering. Ved en re-emaljering males badekarret lidt på samme måde som når en bil modtager en autolakering, nemlig ved hjælp af en sprøjtepistol.

En dygtig badekarsmaler kan på få timer få dit gamle badekar til at stå som ganske nyt – og så kan du atter bruge det til hygge og afslapning. Du kan læse mere på https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/