Præsenter som aldrig før

22 august 2021 Steffen Hansen
Præsenter som aldrig før

Det er mere og mere populært, at man skal lave en eller anden form for oplæg. Det kan være på arbejdspladsen, det kan være på et studie, eller det kan være et oplæg til en begivenhed. Men hvordan præsenterer man det bedst? Det kommer vi ind på her i indlægget.

Øv dig

Den bedste måde at klare en præsentation til UG, det er ved at øve sig, og øve sig meget. Hvis det er en vigtig præsentation, så skal man hellere øve sig 5 gange for meget end 5 gange for lidt. Ved at øve sig, så sikrer man, at man ved hvad man skal sige og svare, hvis der går ged i forløbet.

Brug PowerPoint

De fleste kender i dag PowerPoint, og hvis man ikke gør, så skal man til at lære det at kende. PowerPoint er et stykke software, som er en del af Office pakken. Med PowerPoint kan du opsætte flotte præsentationer med billeder, tekst, video, lyd og fede animationer. Derved kan du lave noget unikt og anderledes, som er målrettet den du skal præsentere for. Er det en virksomhed, så kan du målrette præsentationen dem, og er det et bryllup, så kan du designe den herefter.

Hvis du aldrig før har brugt PowerPoint, så kan det være en idé at tage et kursus, hvor du kan lære det. Du kan finde PowerPoint kurser københavn, men også i mange andre danske byer.

Lav et manuskript

Inden du begynder at øve dig på livets løs, som vi kom ind på ovenfor, så er det en god idé at lave et manuskript. Med et manuskript er du ikke i tvivl om hvad du skal sige i løbet af præsentationen. Det er dog vigtigt, at bare fordi du laver et manuskript, så skal du ikke sige det som er du en robot. Lær dit manuskript, men tilføj din personlighed. På den måde bliver præsentationen bedst mulig!

Flere Nyheder