Om Sony Center

Ideen

Ideen bag Sony Centrene er at skabe et åbent og inspirerende univers, hvor du kan opleve et komplet udvalg af Sony-produkter. Bliv revet med af magien og oplev de mange kreative muligheder. Nyd en uforstyrret sanseoplevelse i lyd og billede – en oplevelse, der giver appetit på flere gode oplevelser. Både i butikken og i dagligdagen.

Sanseoplevelserne

I Sony Center Lyngby vil vi inspirere til at skabe. Til at udforske og give dine ideer luft. Indretningen og atmosfæren i Sony Center Lyngby afspejler derfor den måde et Sony-produkt kan bruges – i alle de øjeblikke, hvor oplevelser, kreativitet og fællesskab er i centrum.

Rådgivning i øjenhøjde

I Sony Center Lyngby møder du eksperter, der taler dit sprog. Hvad enten det er teknikken, der fascinerer dig, eller oplevelserne du sætter i fokus, så kan du få den rådgivning du ønsker.

Historien

Sony Center-konceptet findes i dag i det meste af verden. Idéen til disse specialforretninger opstod for mere end 20 år siden i England, mens det unikke nordiske koncept så dagens lys tilbage i 1995, med åbningen af det første Sony Center i Norden i Tallin.