Med en espressomaskine på arbejdspladsen kan I få god kaffe hver dag

30 august 2021 Emilie Jacobsen
Med en espressomaskine på arbejdspladsen kan I få god kaffe hver dag

I løbet af en arbejdsdag kan du godt få brug for at tanke op med kaffe fra tid til anden. I det tilfælde er det selvfølgelig rart, at der er en god kaffemaskine på arbejdet, så du ikke behøver at gå ud at købe din kaffe – eller at have din egen med hjemmefra. 

Har din arbejdsplads ikke en ordentlig espressomaskine endnu, er der heldigvis mange forskellige steder, hvor I kan finde en. Det kan for eksempel være på Kaffeexpressen. Det er en webshop, der har specialiseret sig i at forhandle kaffemaskiner. Det gør de både til private og vil virksomheder. Du kan derfor nemt finde lige præcis den maskine, der vil passe til jeres arbejdsplads. 

Sørg for at vælge den rette maskine

Når I skal vælge en espressomaskine til arbejdet, er det selvfølgelig vigtigt, at I vælger en, der fremstiller kaffen hurtigt. I har jo ikke tid til at stå og vente på, at kaffen bliver lavet færdig. Selvom det selvfølgelig er hyggeligt at møde kollegerne ved kaffemaskinen og kunne få en sludder med dem. 

Samtidig med at maskinen skal være hurtig, skal den også være nem for alle på arbejdspladsen at betjene. Det går jo ikke, at I har en maskine, der er så kompliceret, at det kun er nogle få af jer, der kan finde ud af at betjene den. Medmindre der da er nogle få af jer, der godt kan lide at lege barista på daglig basis. Men hvad vil I så gøre, når de er syge? 

Du bør også tænke over, hvor mange der skal bruge maskinen. Er der mange, der skal det, skal I selvfølgelig have en espressomaskine, der kan holde til at tilberede mange kopper på en dag. Hos Kaffeexpressen har de for eksempel en espressomaskine, der er fremstillet til at tilberede 250 kopper espresso om dagen. 

 

Flere nyheder