Maler i Albertslund – Din lokale fagmand

Maler i Albertslund – Din hjælp til at undgå “gør-det-selv”-fejl

Når dit hjem trænger til en opfriskning, om det er for din egen skyld eller for forøgelse af salgsværdien, er det første skridt altid at kontakte en professionel fagmand. Når du overbringer opgaven, til nogen som har den faglige viden og kompetencer, er du  sikret et flot og grundigt slutresultat. I mange tilfælde vil et “gør-det-selv” arbejde ikke blive efter hensigten og vil potentielt skulle males om, kort tid efter. På den måde kommer det ofte til at koste dig mere tid og penge, end først beregnet. Med mange års erfaring i faget, er vores servicemindede og smilende medarbejdere altid klar med kyndig rådgivning og vurdering, til det arbejde du skal have udført. Din tilfredshed er vores ultimative mål, derfor er vores firmapolitik altid at få udført opgaven, til den aftale tid og den aftalte pris. Vi præsenterer dig derfor, for vores tilfredshedsgaranti. 

Denne inkluderer 3 års garanti på alle de udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før du har godkendt arbejdet. På den måde ved du at du kan føle dig tryg og sikker, i et samarbejde med os. Ganske simpelt, hvis du ikke er glad, bliver vi ikke betalt. Vi har ingen betænkeligheder omkring at tilbyde dig denne garanti, fordi vi har fuld tiltro til vores dygtige og erfarne medarbejdere. Vi ønsker at give dig den bedst tænkelige oplevelse, både igennem den service vi leverer og et resultat du vil påskønne, i mange år fremadrettet. Hos os er dit behov i centrum og derfor er kommunikation en vigtig del af processen. Vi vil starte ud med at have en åben dialog omkring dine ønsker og behov, så vi derfra får muligheden, for at overgå alle dine forventninger. 

Ønsker du mere viden omkring vores firma, priser, tidsrammer eller noget helt fjerde, kig da med på vores hjemmeside, hvor vi vil gå mere i dybden med alle disse emner: https://malerkanonen.dk/maler-albertslund/