Legetøj til dukkeleg og pynteleg

Er du på udkig efter lækre legetøjs produkter som er fremstillet i kvalitets materialer og som er bygget til at holde? Så skulle du tage og prøve den online shop Loukrudt, som blandt andet forhandler legetøj og interiør fra By ASTRUP.

Køb de lækre By ASTRUP produkter online

Blandt de brands, som har specialiseret sig inden for luksus produkter til dukkeleg og pynteleg, finder du By ASTRUP. By ASTRUP er en dansk legetøjs producent med en særlig passion for at skabe unikke, kreative produkter af høj kvalitet til et børneunivers i nordisk stil. Samtlige produkter fra By ASTRUP er skabt med kærlighed, omhu og en sans for detaljen – smukt, moderne og bæredygtigt.

Hvem er Loukrudt?

Loukrudt er en online shop som har specialiseret sig inden for legetøj, interiør og tilbehør til babyer og til større børn. Hos Loukrudt finder du alt til indretning af børneværelset, fra belysning og møbler til plakater, billedrammer og spejle. Du kan også finde et bredt udvalg af kvalitets legetøj fra de bedste producenter – og selvfølgelig i bæredygtig kvalitet.

Når du køber pusle og pleje produkter samt legetøj, bade accessories og andre varer til børn og babyer hos Loukrudt er du garanteret produkter af høj standard. Loukrudt udvælger nemlig selv såvel brands som de produkter som skal figurere i den online shop.

Blandt de kvalitets mærker, du finder hos Loukrudt, kan nævnes Alfabetdyr, BIBS sutter, Bisou de Lou, Bloomingville, Brainchild, By Lille Vilde, Cam Cam Copenhagen, Cotton & Sweets, EGG Helmets, Ergobaby, FableWood, Familiens Dagbøger, Filia, Filibabba,Forlaget Alvilda, Forlaget Carlsen, Gubini, Gurli Gris, HANÖ Copenhagen, Jens Storm København, Kreativitum, Little Rockerz, Olívy, Paw Patrol, Petit By V, PlanToys, Play & Go, Scrunch, SNAK Spil, Sophie La Girafe, Trybike, ViSSEVASSE, Waytoplay, Willow Tree, Wonder Wheels og Yummii Yummii.

Du kan se alle de spændende produkter, og bestille online på Loukrudt.dk