Lad en dygtig anlægsgartner hjælpe med park eller have

28 januar 2021 Astrid Pedersen
Lad en dygtig anlægsgartner hjælpe med park eller have

Skal din have lægges om, eller står du for at skulle opføre et grønt område i offentligt eller privat regi? Så har du brug for professionel hjælp. Og er du bosiddende i den nordøstlige del af Sjælland kan du med fordel kontakte anlægsgartner Broder Hardkaare ApS.

Hvordan kan Broder Hardkaare ApS hjælpe mig?

Broder Hardkaare ApS er din anlægsgartner i Nordsjælland. Hos Broder Hardkaare ApS kan du få hjælp til alle de opgaver som hidrører fra anlæggelse af haver og park anlæg samt vedligeholdelse af disse. Det drejer sig for eksempel om træfældning, beskæring af buske og grene, styning af trætoppe, planlægning af haver og park anlæg, oprettelse af ny beplantning, etablering af dræn, vanding og vand afledning.

Broder Hardkaare ApS kan også hjælpe med oprettelse af større græsplæner for eksempel i forbindelse med anlæggelse af idræts og sports baner. Broder Hardkaare ApS forestår også gerne anlæggelse af stier samt opførelse af hegn eller mure. Og så kan du selvfølgelig hos Broder Hardkaare ApS få hjælp til pleje og vedligeholdelse af dine grønne områder hvad end det drejer sig om en privat have, et offentligt anlæg, eller en park eller et grønt område forbundet med en erhvervs virksomhed.

Hvem er Broder Hardkaare ApS?

Broder Hardkaare ApS består af to dygtige og erfarne fagpersoner med hvert sit speciale område som henholdsvis anlægsgartner og autoriseret kloakmester.

Med Broder Hardkaare ApS er du garanteret kvalitet i det udførte arbejde samt et resultat som er både smukt og holdbart. Hos Broder Hardkaare ApS vil du opleve at blive taget endog særdeles alvorligt hvad angår dine ønsker til dit nye grønne område – og at de dygtige medarbejdere gør deres ypperste for at efterkomme disse.

Du kan læse mere om Broder Hardkaare ApS og få et gratis og uforpligtende tilbud på anlægsgartner arbejde via hjemmesiden broderhardkaare.dk

Flere Nyheder