Lad din el-installatør i Ballerup hjælpe med renoveringen

Skal du bygge om eller til – eller trænger de elektriske installationer i din bolig til en grundig overhaling? Så kan du med fordel kontakte W. Johansen El hvis du er bosat i Ballerup, Lyngby, Smørum, Skovlunde eller Virum.

Hvad kan W. Johansen El hjælpe med?

W. Johansen El er leveringsdygtige i el løsninger i alle omfang og af alle typer. Ingen opgave er for stor eller for lille for W. Johansen El, som påtager sig alle former for el arbejde for private såvel som for erhvervs kunder. W. Johansen El rykker gerne ud hvis du skal have etableret en stik kontakt i din private bolig, lige som de dygtige og kompetente medarbejdere hos W. Johansen El stiller deres kompetence til rådighed i forbindelse med planlægning og projektering af større anlægs projekter.

W. Johansen El vil altid kunne stille med kreative og fremtids sikre løsninger som lever op til alle gældende krav og standarder. Såvel de store linjer som de mindste detaljer er på plads og i orden når elektrikere og installatører hos W. Johansen El afleverer en opgave. Og så er du garanteret el arbejde i høj håndværksmæssig kvalitet, når du vælger W. Johansen El.

Hos W. Johansen El kan du blandt anset få hjælp i forbindelse med opgaver så som lovliggørelse af el tavler og el syn ved fraflytning eller oprettelse af ejerskifte forsikring. W. Johansen El yder gerne rådgivning vedrørende energi renovering og optimering, ligesom du hos det kompetente elektriker firma også kan få hjælp til ændringer af de elektriske installationer når du skal udføre del eller total renoveringer af din bolig. Der ud over løser W. Johansen El også gerne enkelt stående opgaver som for eksempel udskiftning af dit hfi relæ eller kabeltræk i forbindelse med oprettelse af nye strømudtag.

Kontakt W. Johansen El via hjemmesiden w-teknik.dk