Køb dig et panserglas, selvom du er den forsigtige type

23 juni 2021 Anders Lundtang Hansen
Køb dig et panserglas, selvom du er den forsigtige type

Mange mennesker anskaffer sig et panserglas til iPhone, fordi de ved, at ofte er uheldige med den smartphone, så den kan komme til at gå i stykker, hvis man ikke har et panserglas på til den.

Sådan en kan være med til at gøre, at telefonen går så mindst som muligt i stykker, hvis man let kommer til at tabe den, støde ind i ting eller sager og lignende.

Den kan ikke sikre mod alt, og man skal ikke begynde at kaste med den og se, hvad panserglasset kan holde til, og hvor dets grænse er, men hvis man bruger glasset, så er man i hvert fald meget mere på den sikre side.

Man siger så også, at det er bedre at forebygge, end det er at bekæmpe, så hvis man nu er den forsigtige type, der ellers passer godt på sin telefon, så kan man stadig anskaffe sig et panserglas alligevel.

Du dobbeltforsikrer dig ved at have panserglasset på som den forsigtige type

Det er ikke så mange panserglas, der er decideret kønne, for den slags køber man som regel også, fordi de skal være praktiske og ikke æstetisk flotte.

Og en iPhone er som regel dyr, hvorfor man gerne vil have den længe, og derfor vil man gerne beskytte den, selvom man ikke har oplevet, at telefonen er gået i stykker eller dårligt har fået en ridse før.

Det samme gjaldt den iPhone, du havde før den her: Du er generelt god til at passe på dine ting.

Men selv de mest forsigtige typer kan jo være uheldige, og så ville det jo være bedre, hvis man havde beskyttet iPhonen med et panserglas forud, end at man skulle ærgre sig over, at man ikke fik gjort det.

Så køb et panserglas til den iPhone med det samme, så du er på den sikre side!

Flere Nyheder