Kattepension med trygge og behagelige omgivelser

Skal I på ferie i nærmeste fremtid, men er I i tvivl om, hvor jeres kat skal passes? Når katten skal være væk hjemmefra, imens I er på ferie, så er det vigtigt som ejer at vide, at den får et trygt og kærligt ophold. På den måde kan I bedre nyde ferien og slappe af, når I ved, at jeres kat er i gode hænder og bliver passet, som om den var hjemme. 

Der findes efterhånden en del forskellige kattepensioner at vælge imellem, men hvis I er på udkig efter kattepension i Nordsjælland, så er Egedal Kattepension et rigtig godt valg. Her kan I nemlig trygt aflevere jeres kat uden, at I skal bekymre jer.

Giv jeres kat en behagelig oplevelse 

Hos denne kattepension i Egedal emmer der af ro og harmoni, og det er derfor et sted, hvor jeres kat får et behageligt ophold, imens at den er væk fra sine vante omgivelser.

Egedal Kattepension ved godt, at det kan være noget af en tillidssag at vælge dem, der skal se efter sin kat, imens man er væk, og derfor lægger de meget vægt på tryghed og rare omgivelser. I vælger selv, om jeres kat skal indlogeres i en suite for sig selv eller sammen med andre katte – alt efter hvad jeres ønsker og behov er.

Der er altid frisk vand og et velsmagende måltid til rådighed, og alle suiter har god plads med huler og kradsetræer. 

Jeres kat er i professionelle hænder 

Kattepensionen drives af Katja, som har masser af erfaring med i bagagen, når det kommer til katte, pasning og pleje. Jeres kat er derfor i trygge og professionelle hænder hos Egedal Kattepension. 

Her bliver der taget imod alle katte, så uanset om I kommer fra Egedal, Stenløse eller en helt tredje by, så er I meget velkomne.