Hvor længe efter en gulvafslibning kan man vente med en gulvafslibning?

Nogle gange taler man om ikke at vente for længe, men hvor man heller ikke skal vente for lidt – og det eksempel kan sagtens overføres til, når man skal have lavet en efterbehandling af et arbejde med gulvafslibning.

For man skal lige lade gulvet lægge sig, efter man har foretaget en gulvafslibning på det – og her mener vi selvfølgelig ikke, at du selv skal gøre det, men du får gode fagfolk til at udføre det – så det lige får lov til at sætte sig efter afslibningen.

Men behandlingen skal jo også lægges, mens det er nødvendigt, hvorfor man ikke skal vente for længe, da det så ikke har den ønskede effekt – desuden vil man jo gerne i gang med at bruge ens gulv igen hurtigst muligt, hvis der er tale om et lokale, som man ofte bruger.

Og her har man jo brug for en efterbehandling, så gulvet kan holde lidt længere efter en gulvafslibning, end hvis det bare stod åbent som et sår, der mangler at få en behandling.

Derfor er det faktisk meget smart, hvis man nu har flere lokaler, som man skal have udført en gulvafslibning i, for så kan man jo netop begynde på et andet rum, mens gulvet i det første rum får lov til at lægge sig, og så kan man vende retur til dette og give det en efterbehandling, når det er klar.

Så bliver det også lidt lettere at fjerne møbler og andet fra lokalerne, fordi man kan smide dem ind i nogle tilstødende lokaler, men på et tidspunkt er der jo ikke mere plads her.

Men når efterbehandlingen så har fået lov til at sætte sig også, så kan man jo stille møblerne fra dette lokale retur, og så har man atter ikke pladsproblemer!

Det er ikke nemt arbejde at udføre, men det kan bestemt lade sig gøre, når man vælger de rette!