Hvem er byens lokale akupunktør i København?

25 april 2022 Silje Hansen
Akupunktør København

advertorial

Akupunktur er en behandling, som har sine rødder fra blandt andet Kina. Det er derfor en behandlingsform, som er blevet anvendt i mange sammenhænge gennem de sidste mange år. Det har været med stor succes, hvorfor det også er en behandling som er utrolig populær i dag. Det gælder ikke kun i Danmark, men i store dele af verden. 

Akupunktur er en effektiv behandling, hvis du har smerter eller gener i kroppen. Det kan f.eks. være, hvis du har rygsmerter, ondt i læggen eller du døjer med hovedpine og migræne. Akupunktur er med til at genskabe balancen i din krop, så det lindrer de smerter og gener, som du oplever. Dermed kan du sove bedre om natten.

Akupunktør København

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er i dag en anerkendt behandling af sundhedsvæsenet. Du kan derfor bestille tid hos en akupunktør, hvis du er blevet henvist af lægen. Du kan naturligvis også vælge akupunkturbehandling uden lægehenvisning, hvis du f.eks. har menstruationsproblemer eller døjer med migræneanfald. 

En behandling foregår typisk ved at du får en indledende dialog med akupunktøren. Her får I en snak om de gener og smerter, som du oplever i kroppen. Ud fra jeres dialog og scanning af kroppen, vil akupunktøren planlægge en behandling ud fra de nervebaner, som virker til at være generet. 

Du vil blive placeret på en briks, hvor du får stukket meget tynde nåle i huden. Det er så tynde nåle, at du ikke vil mærke noget. Det vil i stedet stimulerer nervebanerne, så du får en bedre blodgennemstrømning.

Find den lokale akupunktør i København her

Hvis du er i markedet for at finde en akupunktør i København, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til https://aku-punkturklinik.dk/. Det er en klinik med en høj kundetilfredshed og mange års erfaring med akupunktur, hvorfor du er i gode hænder.

Flere Nyheder