Gode råd til dig, der skal lave din egen webshop

12 oktober 2021 Steffen Petersen
Gode råd til dig, der skal lave din egen webshop

advertorial

Mange brands og butikker har deres egen webshop i dag, men den bedste måde at starte på er ikke så kompliceret. I dette indlæg vil vi give dig gode råd til, hvordan du skal starte din egen webshop på bedst mulig måde. Dette omfatter opsætning af en hjemmeside, valg af et navn til din side og meget mere. Læs med her.

 

 

1. Opret et domænenavn

Tænk grundigt over, hvilken slags butik du vil starte. Og når du har truffet den beslutning, skal du vælge et passende navn til din webshop og samtidig registrere den. Du kan risikere, at dit domænenavn allerede er taget i brug. Her kan du overveje at købe domænenavnet af den person der ejer det, eller bare komme på et nyt. Du kan bruge forskellige hjemmesider, til at tjekke om dit domænenavn er tilgængeligt. Det kan være Dandomain.dk eller Simply.com

 

2. Opbyg webstedet

Når du har fået styr på alt dette, kan du begynde at bygge din butiks hjemmeside . Du kan enten spørge en ven eller en person, der kender til hjemmesider. Du kan også bruge “Shopify” eller lignende platforme til at komme i gang. Her vil du kunne finde webshops, der allerede er lavet for dig, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine egne produkter og billeder. Det koster nogle penge hver måned, hvis du vil have det ekstra funktioner. Hvis du er usikker, kan du starte med et enklere websted først.

 

3. VPS til din webshop

Du kan også bruge vps hosting til din webshop. VPS står for Virtual Private Server. Det betyder, at du får en fast mængde af ressourcer til rådighed for webshoppen. Du kan enten købe disse ressourcer eller leje dem, for hvis du har en hjemmeside med meget trafik, er det bedre at købe ressourcerne, så du ikke får nogen problemer.  Du får altså en privat server, som udelukkende er din. 

 

 

Flere Nyheder