Genskab dit regelmæssige smil med Invisalign-bøjle

Kigger du fra tid til anden dine ungdoms billeder igennem og undrer dig over hvor dit flotte, regelmæssige smil blev af? Så er forklaringen at dine tænder har rykket sig i forhold til hinanden. Tænder kan nemlig godt flytte sig og blive skæve selv om du for længst er ude over din første ungdom.

At du fik rettet dine tænder mens du var barn eller ung er ingen garanti for at de forbliver lige og pæne. Til gengæld betyder det også at du sagtens kan rette op på de skæve bisser igen ved hjælp af et tandregulerings forløb. Et sådant er nemlig ikke forbeholdt børn i den skole søgende alder.

Mange voksne vælger at få rettet deres tænder på ny, således at de kan bevare et smukt smil uden skævheder. En tandretning kan også fjerne gener som opstår når du bider skævt sammen, som for eksempel hovedpine eller spændinger i din kæbe. Der er med andre ord kun gode grunde til at få rettet tænder, selv om du er gået hen og blevet voksen.

Tandretning med Invisalign bøjle – diskret og komfortabelt

Hvis du frygter at skulle have monteret grimme og ubehagelige fast siddende bøjler i over og undermund – også kaldet togskinner – er der gode nyheder. Det er nemlig slet ikke nødvendigt. Du kan i stedet benytte dig af de smarte Invisalign tandskinner.

En Invisalign skinne er fremstillet så den passer præcis til netop dit tandsæt. De lette plast skinner er nemme at tage af og på. Du kan fjerne din Invisalign bøjle når du skal spise eller børste tænder. Og resten af tiden er der ingen der kan se at du er i gang med et tandregulerings forløb. De smarte skinner er nemlig 100% transparente og sidder helt tæt til dine tænder.

Du kan læse mere om usynlig tandregulering på yousmileismile.dk