Gardiner i hør er det nye sort

15 juni 2021 Johanne Hansen
Gardiner i hør er det nye sort

Hørgardiner er ikke til at tage fejl af

Gardiner har altid været noget, der har prydet vores hjem i alle slags farver. Om det er mørk, lys eller farverige nuancer, så har vi dem alle sammen. Det er måske ikke det første, der bliver hængt op, men når det er sagt, er det vigtigt for at skabe ro og afslappethed i rummet. Derudover kan det selvfølgelig også give en vis form for hygge, som man ofte undervurderer gardiner for.

Især hængegardiner, det vil sige lange gardiner der hænger, og ikke lameller eller noget andet godt, jamen de giver endnu mere spil og hygge i rummet. Hvis du vælger hængegardiner, vil der være tonsvis af forskellige typer stof, du kan vælge imellem. Det kan for eksempel være hør. 

Hør er et genialt stykke stof, som uden tvivl, kan give struktur og design i dit hjem på en anden måde end andre gardiner kan. Gardiner hør kan oftest give et ekslusivt look i hjemmet og kan hurtigt komme til at give det hele en hurtig form for opgradering. 

Hvor lang tid tager det at hænge gardiner op?

Det kan tage alt fra en dag til en uge. Hvis ikke du har det helt rigtige værktøj, kan det hurtigt komme til at tage tid, eller hvis beslagene ikke lige præcis passer. Det er derfor en god idé at være velforberedt inden man går i krig med gardinophængingen – og helst indse, at man skal have lidt forskellige remedier i brug, når det er.

På den måde, vil du hurtigere kunne sætte dem op uden nogen form for forhindring eller forhastelser på vejen. Det er nemlig aldrig særlig fedt at skulle igang med et stort indretningsprojekt, og så kan man ikke nå at blive færdig, nu når man lige var igang. Undersøg derfor lige om du har alting, så det ikke tager så lang tid at hænge gardinerne op. 

Flere Nyheder