Find billige og sikre cykelhjelme online

02 november 2021 Astrid Pedersen
Find billige og sikre cykelhjelme online

advertorial

Har du planer om at cykle mere i løbet af det kommende år? Så har du truffet en klog beslutning.

Det er sundt for din krop at få rørt sig hver dag. Har du ikke tid til at løbetræne eller gå i fitness center er det oplagt at udnytte transporttiden til og fra arbejde, og få cyklet en hel masse.

Du vil opnå en bedre kondition og dermed sandsynligvis forlænge din forventede levetid. Og så skåner du såvel klima som miljø når du vælger jernhesten frem for den firhjulede.

Gå ikke ned på udstyr når du cykler

Inden du trækker før nævnte jernhest at stald bør du sikre dig at den er up to date. Alting bør spændes efter så du ikke risikere at tabe kæden, eller at bremserne står af.

Cyklen skal være forsynet med de lovpligtige lygter og reflekser samt ringeklokke. Det er en god idé at have lappegrejer og en pumpe med i tasken. Og så skal du selvfølgelig sørge for at have sikkerheds udstyret på plads i form af en godkendt cykelhjelm.

Hvorfor skal jeg bruge cykelhjelm?

Måske tænker du at det er overflødigt med en cykelhjelm. Du er jo erfaren cyklist, der er ikke så langt til dit arbejde, og du har trods alt klaret dig igennem hele din barndom og ungdom uden en cykelhjelm.

Men her skal du tænke på at der skal blot et enkelt uheldigt styrt eller en påkørsel til førend dit hoved kan tage rigtig meget skade. Følgerne af et hovedtrauma kan påvirke resten af dit liv. Og derfor er det en god idé at investere i en billig cykelhjelm som kan beskytte såvel din hjerne som din kranieskal.

Hos Cykelhjelm.dk kan du finde et stort udvalg af smarte og velsiddende cykelhjelme. Klik ind og se dem alle på Cykelhjelm.dk

Flere Nyheder