Få varmen i gulvet igen med en afslibning

29 januar 2021 Lotte Hindsberg
Få varmen i gulvet igen med en afslibning

Hvis dit trægulv er begyndt at se lidt slidt og gråt ud, og en grundig omgang sæbe ikke ændrer på det, kan du overveje at få det afslebet. Det er sjældent sjovt at få gjort hvis man allerede bor i boligen, men det er besværet værd. En gulvafslibning vil ændre dit gulv fra at se gråt og beskidt ud til varmt og gyldent. Det vil samtidig fremhæve hele rummet og de møbler, der er i rummet. 

Du bør overveje ved en indflytning at få gulvene afslebet, da det er langt nemmere.

Du kan vælge selv at afslibe din bolig eller du kan få en professionel gulvafsliber til at udføre opgaven. Det er både tungt, beskidt og tidskrævende selv at slibe gulvet. Du kan leje udstyr og købe sandpapir i stor set alle byggemarkeder med respekt for sig selv. Gulvafslibning kræver at du skifter sandpapir på det rigtige tidspunkt for ellers får du enten ridser i gulvet eller også bliver du aldrig færdig.

Find den rigtige gulvafsliber

Det er vigtigt at du tager dig den nødvendige tid til at finde den helt rigtige gulvafsliber. Du kan risikere, at hvis du får valgt en for billig gulvafsliber, at de reelt ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt. Du kan risikere at at du kommer hjem til et gulv, der er fuld af ridser og du skal have fat i en anden for at få slebet gulvet om. 

Omvendt er det jo heller ikke fantastisk at betale for meget. Kontakt derfor mindst 3 forskellige gulvfirmaer og bed om et tilbud. Det giver dig et overblik over prisniveauet og du kan vælge det af tilbudene, der er bedst.

Husk også lige at kaste et blik på Trustpilot eller bed firmaet om et par referencer. Har tidligere kunder været glade og tilfredse eller har det modsatte været tilfældet. 

Flere Nyheder