Få styr på hvordan du kan vælge en psykolog

14 juni 2022 Cecilie Mortensen
psykolog frederiksberg

advertorial

Er du et sted i dit liv, hvor udfordringer er begyndt at fylde for meget i din hverdag? Så kan der være god grund til at opsøge en psykolog. Denne person har nemlig lige den erfaring og de kompetencer, du kunne ønske dig, når du skal snakke med en professionel. 

Noget du nok vil støde på, når det kommer til psykologer er, at der er mange om buddet. Du kan derfor også komme på lidt af en opgave, når du skal vælge en. Vi kommer derfor også til at guide dig her. 

Måder du kan vælge din næste psykolog på

Hvilke psykologer holder til tæt på dig? 

Som det første kan du undersøge, hvilke psykologer der holder til tæt på dig. For du vil opleve, at det er væsentligt nemmere at komme til og fra psykologen, hvis det tager kort tid med tog, bus, bil eller måske med cykel. 

psykolog frederiksberg

Hvilken psykolog er vant til at arbejde med din udfordring?

En anden måde du kan vælge en psykolog på, er ud fra, hvem der er vant til at arbejde med din udfordring. Det er uanset, hvilken problematik der er tale om. Dette kan du let finde frem til, hvis du klikker dig ind på forskellige psykologers hjemmesider: https://www.larsbjarno.dk/ 

Tilbyder psykologen online terapi? 

Hvis du skulle foretrække online terapi, så er det også et kriterium, du kan vælge ud fra. Fordelen ved online terapi er naturligvis, at du ikke er afhængig af geografien, når du vælger. For du kan nemlig få hjælp hjemmefra.

Hvem virker som et godt match til dig? 

En fjerde måde du kan vælge en psykolog på, er ud fra, hvem der virker som et godt match. For det er alfa og omega, at du føler dig tilpas ved den psykolog, som du skal ind til. For du skal trods alt dele ud af dit liv. 

Flere Nyheder