Få hjælp til at komme ud af et misbrug hos et misbrugscenter

28 februar 2022 Astrid Pedersen
Misbrugscenter

advertorial

Hvis du over et vist tidsrum har oparbejdet et problematisk forbrug af eksempelvis receptpligtig medicin, hash, hårde stoffer eller alkohol er det en god idé så hurtigt som muligt at opsøge professionel hjælp. Det er nemlig meget vigtigt at du hurtigt kommer i behandling. Jo tidligere i et afhængigheds forløb du søger hjælp, des større chance for at komme ud på den anden side uden varige mén.

Du vil nemmere kunne bygge dit liv op igen uden afhængighed og misbrug. Og du vil få mere goodwill fra dine omgivelser hvis du selv opsøger den rette behandling for dit misbrug.

Hvor kan jeg få behandling på et misbrugscenter?

Hvis du er på udkig efter et misbrugscenter som kan tilbyde dig behandling for dit misbrug kan du med stor fordel kigge i retning af Behandlingscenter Stien.

Misbrugscenter

Behandlingscenter Stien er et af de danske misbrugscentre som har den højeste succes rate når det gælder eksempelvis alkoholafvænning eller behandling af pillemisbrug. Hos Behandlingscenter Stien får du misbrugsbehandling efter Minnesota kurens forskrifter.

Minnesota kuren er en evidens baseret behandlings form som igennem mange årtier har vist sig endog særdeles effektiv i forbindelse med behandling af afhængigheds betinget misbrug. Denne type misbrugsbehandling bygger på principper om personligt ansvar og erkendelse af egen svaghed over for afhængighed.

Når du indgår i et behandlings forløb som bygger på Minnesota kuren vil du opleve at hele din livsverden inddrages i behandlingen – og at du aldrig behøver at stå alene med dine problematikker. Du vil desuden efter endt behandlings forløb have mulighed for at deltage i opfølgende støttemøder således at risikoen for tilbagefald nedbringes ganske betragteligt, og du vil til hver en tid kunne tage kontakt til din tilknyttede sponsor i form af en misbrugskonsulent fra Behandlingscenter Stien.

Du kan læse mere om et behandlings forløb hos Behandlingscenter Stien på hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder