Få en spiselig have, som du kan leve af

27 september 2021 Emilie Jacobsen
Få en spiselig have, som du kan leve af

Flere og flere drømmer om at dyrke afgrøder i deres have, som de kan høste og spise. Dermed ved de, hvordan grøntsagerne er produceret, og at de er helt friske, når de lander på deres bord. Smagen af friske grøntsager er jo bare langt bedre, end nogle der blev leveret halvmodne til butikken og så har ligget og modnet på dit køkkenbord.

Har du ikke en køkkenhave i din have nu, kan det dog godt kræve noget planlægning, når du gerne vil i gang med den. Måske skal du have omlagt en del af græsplænen til køkkenhave, måske skal du have lavet et bed om til køkkenhave. I begge tilfælde ligger der en del arbejde i det. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at etablere en køkkenhave, både i forhold til planlægningen og eksekveringen af arbejdet, kan du kontakte stecksfliserens.dk. De kan hjælpe dig med at renovere din have, så den passer til dine behov. Har du brug for fældning af træer i forbindelse med omlægningen, kan de også hjælpe dig med det. Læs mere på https://stecksfliserens.dk/

Tænk alle former for afgrøder ind i haven 

En spiselig handler selvfølgelig ikke kun om, at du etablerer en køkkenhave. Bærbuske og frugttræer kan give store mængder af afgrøder – med meget lidt arbejde. Det vil derfor være oplagt for dig, at du også får plantet sådan nogle i haven, hvis du ikke allerede har dem. 

Har du brug for hjælp til plantningen, står stecksfliserens.dk også klar til at hjælpe dig. Husk, at det bedste tidspunkt til at plante buske og træer på er om efteråret. Du behøver derfor bestemt ikke at ærgre dig, hvis du først er kommet i gang med dine ændringer i haven nu. Det kan sagtens nås, og du kan gøre meget for at forberede haven på dens kommende status som spiselig have. 

Flere Nyheder